Ophangen wanddecoratie

Onze wanddecoraties zijn leuk om neer te zetten op een wandplank of meubel, maar kunnen natuurlijk ook aan de wand worden gehangen.

Powerstrip

Onze platen zijn allemaal licht van gewicht en kunnen met powerstrips of goede dubbelzijdige tape worden opgehangen, op deze manier komen ze strak tegen de wand te hangen. We raden dan wel aan om, zeker bij de grotere items, de plaat op meerdere punten te bevestigen zodat deze stevig en mooi tegen de wand komt te hangen. Powerstrips of dubbelzijdige tape is te koop in de bouwmarkt en voor de juiste bevestiging verwijzen we naar de montage aanwijzingen bij het gekochte product.

Spijker

Bij de platen waar afbeeldingen uitgesneden zijn kan ook gebruik worden gemaakt van de opengewerkte delen in de plaat om de plaat daarmee aan een spijker op te hangen. Wanneer je bij de zwarte platen gebruik maakt van zwarte spijkers en bij de houten platen van goud/ messing gekleurde spijkers, vallen ze nauwelijks op. Doordat de platen licht van gewicht zijn, kunnen ze goed gedragen worden door een spijker. Het voordeel hiervan is dat de plaat moeiteloos (om)gedraaid kan worden in de desgewenste positie en er geen bevestigingsmateriaal op hoeft te worden bevestigd.

Ophanghaak of -strip

Ophanghaak

€ 1,95

Ophanghaak

€ 1,95

Deze ophanghaak is met name geschikt voor de forex wanddecoratie, maar kan ook gebruikt worden voor de platen van acrylaat en hout. De haak kan achterop de plaat worden geplakt, waarna het item met een spijker aan de wand kan worden gehangen. 

Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor het bevestigen van de ophanghaak en de juiste montage van spijkers/ schroeven in de muur en daarmee het correct ophangen van de wanddecoratie. Deze plakhaken zijn te groot voor de losse items zoals de vogels, tak en vlinders. Deze wanddecoraties zijn gemakkelijk met goede dubbelzijdige tape of powerstrips op de muur te bevestigen. 

Ophangstrip

€ 3,95

Ophangstrip

€ 3,95

Deze ophang strip is met name geschikt voor de acrylaat wanddecoratie en kan achterop de plaat worden geplakt, waarna het item met een schroef of spijker aan de wand kan worden gehangen.

Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor het bevestigen van de strip(s) en de juiste montage van spijkers/ schroeven in de muur en daarmee het correct ophangen van de wanddecoratie. Deze plakhaken zijn te groot voor de losse items zoals de vogels, tijger en veer. Deze wanddecoraties zijn gemakkelijk met goede dubbelzijdige tape of powerstrips op de muur te bevestigen.