Het gezicht achter
NUUW at home

Wat leuk dat je NUUW at home hebt gevonden! NUUW at home is in 2020 onder het genot van een wijntje bedacht door Joyce en Sientje. Op 10 december 2023 heb ik (Saskia) de webshop overgenomen van Joyce. Het ondernemen en iets opzetten voor mezelf was altijd al een droom en toen Joyce de oproep deed om NUUW at home over te nemen twijfelde ik geen moment om te reageren. Het creatief bezig zijn met alle aspecten van een webshop leek mij een leuke en nieuwe uitdaging

Mijn naam is Saskia en woon in Lelystad. Daar woon ik samen met mijn man en twee lieve dochters (5 jaar en 5 maanden). Daarnaast werk ik als docent in het Voortgezet speciaal onderwijs. Wij gaan graag als gezin op pad naar b.v. musea, evenementen of andere leuke activiteiten.

Ook ben ik nog handbalscheidsrechter. In het verleden heb ik ook in de ere divisie gefloten maar op dit moment fluiten wij (je fluit in koppels) in de eerste divisie. Om mijn conditie voor deze wedstrijden op peil te houden ga ik naar de sportschool.

Veel momenten naast mijn werk besteed ik aan NUUW at home. Om naast de huidige collectie ook telkens iets nieuws te kunnen presenteren. Ook blijven we in Loods 5 Amersfoort staan met onze mooie producten. Daarnaast zullen we in de toekomst kijken of we nog meer kunnen uitbreiden. Dus kortom veel nieuwe ideeën voor NUUW at home.

 

Houd zeker onze website en sociale media goed in de gaten, want...

THERE IS ALWAYS SOMETHING NUUW COMING!

Happy shopping! 🌸