Het gezicht achter
NUUW at home

Wat leuk dat je NUUW at home hebt gevonden! NUUW at home is in 2020 onder het genot van een wijntje bedacht door Joyce en Sientje; al meer dan 10 jaar Brabantse vriendinnen met een kritische, een beetje gekke en een creatieve kant. Met beiden een uitdagende baan in de (jeugd)zorg en een gezin komen deze eigenschappen goed van pas, maar toch droomden we al jaren van het opstarten van een eigen bedrijf. Die droom werd werkelijkheid toen we samen op 1 april 2021 NUUW at home officieel hebben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.  Sientje heeft in oktober 2022 besloten haar hart te volgen en te stoppen met NUUW at home. Met een lach en een traan kijken we terug op een geweldige avontuur en Sientje vertrouwt met een gerust hart NUUW at home verder aan Joyce toe.

En ik ben dus Joyce; getrouwd met een lieve man en mama van twee energieke stoere jongens van 5 en 9 jaar. Mijn leventje kent weinig saaie momenten; ik ben werkzaam als zorgcoördinator in de gespecialiseerde kinderopvang en mijn man is veel van huis door zijn werk als piloot, waardoor de aandacht voor de jongens met stip op nummer 1 staat. Ik sport twee tot drie keer in de week (niet omdat ik dat zo leuk vind hoor, ik doe het vooral omdat ik weet dat het goed voor me is) en houd er van om leuke dingen te ondernemen met mijn lieve vrienden en familie. Ieder vrij moment van de dag besteed ik aan NUUW at home. Interieur heeft altijd al mijn interesse gehad en ik vind het heerlijk om mijn creativiteit en ondernemerschap hierin kwijt te kunnen! Natuurlijk zitten er ook minder leuke kanten aan het eigen ondernemerschap (de administratie is bijvoorbeeld echt niet mijn grootste hobby), maar bovenal is NUUW echt iedere dag weer een feestje. Ik geniet van het ontwerpen van nieuwe collecties, het inrichten van de tafel bij Loods5 en bovenal het inpakken van mooie bestellingen. 

Wat ben ik trots op de collectie mooie interieur items van NUUW at home! Samen met mijn lieve samenwerkingspartners ben ik voortdurend op zoek naar nieuwe prints, materialen en bewerkingen om deze om te zetten in mooie eyecatchers voor in huis. Houd zeker onze website en sociale media goed in de gaten, want...

THERE IS ALWAYS SOMETHING NUUW COMING!