"Haal de Lente in Huis met Prachtige Tuinposters van NUUW at home!"

Welkom bij NUUW at home - jouw one-stop-shop voor het verfraaien van je buitenruimte dit voorjaar! Met Pasen om de hoek, is het nu de perfecte tijd om je tuin nieuw leven in te blazen met onze adembenemende tuinposters. In deze blogpost delen we niet alleen inspirerende ideeën voor het versieren van je tuin, maar introduceren we ook onze collectie voorjaar tuinposters.

Lees meer »

De olifant die BIJNA een slechte recensie ontving.

Hallo daar..... Hou je ervan om je huis op te frissen met wanddecoraties? Misschien kan ik je wat interieur inspiratie geven?Ik hou van wanddecoraties, en sinds we net verhuis zijn is dit het perfecte moment om iets nieuws te proberen. We zitten met nog heel wat dozen die nog niet uitgepakt zijn, maar alles staat al wel terug in elkaar.  😀

Lees meer »

Jij durft

De ene heeft het in zich en de ander krijgt het met geen mogelijkheid voor elkaar.  Verschillende kleuren die al dan niet matchen binnen jouw interieur, het combineren van diverse materialen en dan ook nog het creëren van één mooi geheel; voor velen best een opgave.

Lees meer »

Mixen en matchen

De wintertijd, een seizoen waarbij we veel binnen zitten. Tijd om het weer gezellig te maken in huis en je huis warm aan te kleden.Veel mensen gaan op zoek naar nieuwe interieurproducten en wij nemen je mee in het gebruik van verschillende materialen in huis om te mixen en matchen.Het combineren van materialen in huis geeft een warm effect. Wees tijdens het combineren niet te voorzichtig. Je interieur mag best wat verschillende kleuren en materialen bevatten. Ga je liever voor een veilige keuze? Kies dan één (verrassende) kleur en laat deze kleurtint op verschillende plekken in je huis terugkomen.  Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van één eyecatcher waarop de stijl en inrichting kan worden aangepast. Denk bijvoorbeeld aan opvallend behang, een muurposter of opvallende wanddecoratie.

Lees meer »