Mixen en matchen

Gepubliceerd op 8 november 2021 om 22:13
Muurdecoratie met verschillende materialen waaronder hout, acrylaat en forex

De wintertijd, een seizoen waarbij we veel binnen zitten. Tijd om het weer gezellig te maken in huis en je huis warm aan te kleden.Veel mensen gaan op zoek naar nieuwe interieurproducten en wij nemen je mee in het gebruik van verschillende materialen in huis om te mixen en matchen.Het combineren van materialen in huis geeft een warm effect. Wees tijdens het combineren niet te voorzichtig. Je interieur mag best wat verschillende kleuren en materialen bevatten. Ga je liever voor een veilige keuze? Kies dan één (verrassende) kleur en laat deze kleurtint op verschillende plekken in je huis terugkomen.  
Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van één eyecatcher waarop de stijl en inrichting kan worden aangepast. Denk bijvoorbeeld aan opvallend behang, een muurposter of opvallende wanddecoratie.

Niet alleen kleuren zijn leuk om te mixen, ook materialen lenen zich hier goed voor. Er zijn veel verschillende materialen die je kunt mixen in huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stof, hout, riet, staal en vilt. Deze materialen kunnen terugkomen in de vorm van meubels, accessoires en decoratie. Het terug laten komen van kleuren en materialen kan bijvoorbeeld ook door middel van kussentjes, decoratie op een meubel of door het neerleggen van een plaid.  

Mix en match materialen en kleuren voor een warme sfeer in huis.
Onze gouden tip is; ben niet te voorzichtig, laat je huis spreken en geniet deze winter in een warm interieur.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.