Natuurtinten in huis

Gepubliceerd op 30 januari 2022 om 21:46

Kleur kan enorm veel doen in huis. In 2022 zijn natuurtinten een hit.
Heb jij al een natuurtint in huis gehaald?  

 

Inspiratiefoto met houten vlinderdecoratie en stofringen muurcirkels
Wooninspiratie met stof en muurcirkels

Januari, een maand van stilte; alle feestdagen zijn achter de rug, buiten is het koud en al vroeg donker en de lente nog even op zich wachten. Voor veel mensen geen omstandigheden die het humeur opfleuren. Januari is bij uitstek een maand waarin je misschien wel zin hebt om je interieur een opknapbeurt te geven. Iets te veranderen in huis, zodat je van thuis op de bank zitten een feestje kan maken. En januari is ook de maand waar bij bouwmarkten, woonwinkels en verfwinkels de deur wordt platgelopen. Kerstboom eruit…plant, nieuw kleurtje, behang of wanddecoratie erin!

Flexa en Histor hebben hun kleur van het jaar 2022 bepaald; zo komt Flexa met de nieuwe kleur Bright Skies. Een licht en luchtige kleur blauw, die open en goed voor de geest is. Een revitaliserende tint die de positieve effecten van de natuur in huis haalt en nieuw leven in je woonruimte blaast. De kleur van het jaar van Histor is Olive Sprig. Een flexibele grijsgroen die staat voor groei en de veerkracht van de natuur. Het is een ontspannende en verleidelijke kleur die een ruimte opfleurt en zorgt voor een organische levendigheid.

Beiden merken kiezen voor nieuwe kleuren die in contact staan met de natuur. Ook wij van NUUW at home zijn er dol op. Zo brengen wij natuurlijke materialen zoals hout naar binnen. Daarnaast werken we graag met natuurtinten en prints met bloemen, planten en dieren. Deze zijn te vinden in onze stofcirkels maar zeker ook op onze gedrukte wandcirkels. Zoals Flexa en Histor werken met natuurkleuren zorgen wij er op onze manier voor dat de natuur terugkomt in onze wanddecoratie.

Ben je nou toch meer fan van een zwarte stoere look? Dan hebben we in die kleur ook afbeeldingen waar de natuur in terug komt. Denk hierbij aan onze wanddecoratie met het blad, de veer, de giraf en de leeuw. Breng de natuur in huis, en voel je thuis!

Reactie plaatsen

Reacties

Irma
2 jaar geleden

Zijn de stofringen ook groter te krijgen, hebben jullie ook iets met leer.