In een houder

Wanneer je onze wanddecoratie liever niet ophangt, maar ergens neer wilt zetten, dan zijn onze plaathouders ideaal! Deze plaathouders zijn speciaal op maat gemaakt voor onze NUUW at home collectie. Hiermee kun je een of meerdere van onze items mooi op of in een (tv)meubel, wandplank of kast zetten en gemakkelijk een ander plekje in huis geven. Let op, deze houders zijn niet geschikt voor platen groter dan 40cm en lees goed bij de beschrijving welke houder passend is voor de plaat van je keuze.

Bevestigen aan de wand

Onze platen zijn allemaal licht van gewicht en kunnen met powerstrips / goede dubbelzijdige tape worden opgehangen, op deze manier komen ze strak tegen de wand te hangen. We raden dan wel aan om, zeker bij de grotere items, de plaat op meerdere punten te bevestigen zodat deze stevig en mooi tegen de wand komt te hangen. Powerstrips of dubbelzijdige tape is te koop in de bouwmarkt en voor de juiste bevestiging verwijzen we naar de montage aanwijzingen bij het gekochte product.

Bij de platen waar afbeeldingen uitgesneden zijn (van hout of zwart acrylaat) kan ook gebruik worden gemaakt van de opengewerkte delen in de plaat om de plaat daarmee aan een spijker op te hangen. Wanneer je bij de zwarte platen gebruik maakt van zwarte spijkers en bij de houten platen van goud/ messing gekleurde spijkers, vallen ze nauwelijks op. Doordat de platen licht van gewicht zijn, kunnen ze goed gedragen worden door een spijker. Het voordeel hiervan is dat de plaat moeiteloos (om)gedraaid kan worden in de desgewenste positie en er geen bevestigingsmateriaal op hoeft te worden bevestigd.

Daarnaast verkopen we ophanghaken die gemakkelijk achterop het item kunnen worden geplakt, waarna ze aan een spijkertje op te hangen zijn

Ophanghaak

€ 1,95

Ophanghaak

€ 1,95

Deze ophanghaak is met name geschikt voor de forex wanddecoratie, maar kan ook gebruikt worden voor de platen van acrylaat en hout. De haak kan achterop de plaat worden geplakt, waarna het item met een spijker aan de wand kan worden gehangen. 

Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor het bevestigen van de ophanghaak en de juiste montage van spijkers/ schroeven in de muur en daarmee het correct ophangen van de wanddecoratie. Deze plakhaken zijn te groot voor de losse items zoals de vogels, tak en vlinders. Deze wanddecoraties zijn gemakkelijk met goede dubbelzijdige tape of powerstrips op de muur te bevestigen.