Wanddecoratie natuur

Bij onze wanddecoratie in de categorie 'natuur' vind je alle items terug met een afbeelding die overduidelijk in het teken staat van de natuur. In onze veeleisende en gejaagde maatschappij wordt er steeds meer de nadruk gelegd op het creëren van een fijn en rustig thuis- gevoel. Met de NUUW wanddecoraties in het thema 'natuur' gaat dat zeker lukken. Wij kiezen er bewust voor om collecties samen te stellen, zoals de Japanse of de Delfts Blauwe collectie. De items in zo'n collectie matchen perfect bij elkaar qua kleuren, vormen en formaat waardoor je zonder enige moeite een prachtig geheel kunt vormen.

Nog meer voorbeelden van het combineren van de verschillende wanddecoraties van NUUW at home zijn te bekijken op onze inspiratiepagina

Diverse materialen

Bij de wanddecoratie 'natuur' zie je diverse materialen; zwart kunststof, bedrukte platen van forex, hout en stofringen. Wij vinden het een uitdaging om onverwachte materialen te gebruiken en te combineren met elkaar, zodat je een echte eyecatcher in huis hebt. Zo zien we dat de stofringen direct zorgen voor warmte en sfeer in huis en dat deze heel mooi combineren met de houten items. De zwarte platen hebben weer een meer stoere en moderne uitstraling. Door ons brede aanbod is er voor ieder interieur een mooie wanddecoratie te vinden!